Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Tjurtvillingar  (läst 229 gånger)

Emma Olsson

  • Inlägg: 1
Tjurtvillingar
« skrivet: 10 maj-21 kl 12:41 »
Hejsan!!

Någon som har fått tvillingtjurar ? Isåfall kanske nån har koll på om dom blir sterila då jag hört att en tjej och en tjur som tvillingar påverkar det.

Mvh

 

Thomas_

  • Inlägg: 2120
  • Biodling sedan -94, Möbel/Finsnickare sedan -97.
    • Skåne
SV: Tjurtvillingar
« Svar #1 skrivet: 10 maj-21 kl 13:15 »
Två kalvar av samma kön blir inte sterila, nej. En kvigkalv som är tvilling med en tjurkalv blir däremot steril, men inte brodern... (Men det förekommer undantag då bägge blir fertila trots allt.)
Egenföretagare som lever på bi, pollineringstjänster, avel och drottningodling, uthyrning av bisamhällen till företag och privatpersoner, honung, samt snickeriarbeten. Bedriver Buckfastavel sedan 25 års tid, och är lärare på Fristads Folkhögskolas utbildning i Yrkesbiodling.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

258 gäster, 11 användare (1 dolda)
Ek, DennisCA, Lasse-hatten, Sven.82, Ewa Dahlgren, ärt, Jannedansk, JohannaAnnelie, Nadir, fri

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser