Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hur ska en Welger 350 kopplas till traktorn?  (läst 848 gånger)

08

  • Inlägg: 7
    • Uppland
Hur ska en Welger 350 kopplas till traktorn?
« skrivet: 28 jun-23 kl 13:48 »
Skulle pressa hö, glad i hågen. Men pressen ska kopplas till något annat än hitchkroken, tydligen. Vad?  ??? Känns som att det ska sitta nåt mellan hydraularmarna…? Vad heter delen jag saknar?
« Senast ändrad: 28 jun-23 kl 14:15 av 08 »


Löparnörden

  • Inlägg: 8
    • Småland
SV: Hur ska en Welger 350 kopplas till traktorn?
« Svar #2 skrivet: 25 jul-23 kl 14:38 »
Hoppas du fått ordning på kopplingsanordningen mellan press och traktor! Hålbom heter den mojängen som du sätter mellan lyftarmarna. Den kan du då koppla pressen till.
Annars är det precis som någon annan skrev, att det är ett jordbruksdrag/lantbruksdrag du saknar,som oftast fästs under hitch kroken.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

231 gäster, 5 användare
xaelanar, Hönshjärna, MagdaMaggan, Anette Unger, Palle500

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser