Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Sjaunjagravat  (läst 10916 gånger)

NESSEN

  • Inlägg: 2
Sjaunjagravat
« skrivet: 25 maj-11 kl 18:30 »
Är det någon som vet recept på Sjaunjagravat ren kött ???
eller är det bara som en vanlig gravning salt/socker

JackieLondon

  • Inlägg: 34
    • Norrbotten
SV: Sjaunjagravat
« Svar #1 skrivet: 21 jul-11 kl 00:15 »
Japp, salt å socker!

Brukar ta hälften/hälften (på en höft)
Men det är juh lite hur man tycker.
Pröva dej fram.
(älg blir oxå underbart gott att grava)


Andreas Holmqvist

  • Inlägg: 1
    • -
SV: Sjaunjagravat
« Svar #2 skrivet: 30 okt-19 kl 18:25 »
Men är sjaunagravat samma sak som vanligt gravat?
Det borde logiskt sett vara en särskild variant på gravning, eller?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

698 gäster, 4 användare (1 dolda)
ÖsterFröken, javill, surris91

* Forum

* Om tidningen Åter



- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser