Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland  ~.*.~ Man söker kvinna ~.*.~  (läst 721 gånger)

Torparsjäl

  • Inlägg: 3
    • Östergötland
Östergötland ~.*.~ Man söker kvinna ~.*.~
« skrivet: 24 maj-22 kl 16:41 »
Denna östgötska man, som nu närmar sig sina 40, söker sin rätta kvinnliga rätta hälft.
Flera gånger har jag trott mig mött henne, men vad det längs sin väg visat sig så var hon den rätta visst aldrig där.
Men tron och hoppet på att Hon faktiskt finns, så som jag är skapt och ämnad att finnas och förbli för henne, har inte övergivit mig.

Vem är då jag?
Jag är han som ser det stora i det naturligt enkla. Han som älskar att diskutera och dela livets många perspektiv, känslor, upplevelser och tankar med den som står nära.
Han som tror på samförstånd, ödmjukhet, tillit och respekt. Han som vill leva samman och dela självaste livets insida och utsida, och att vårda allt det tillsammans.

Som person är jag väldigt stillsam, trygg och ytterst kommunikativ, snäll (men inte naiv) och hjälpsam. Kreativ är jag genom flertalet yttringar, dels till mitt yrke men främst
genom min fritid. Färg, form, toner och ord är något av det jag alstrar.
I de fall man råkar på praktiska problem så är jag oftast den som på något vis finner en lösning.

Jag bor idag i lägenhet i sydöstra Östergötland, några få mil söder om Norrköping. Men längtar dit där jag verkligen hör hemma.
Hem för mig är en plats där man hör fåglarna sjunga, där trädgården med sina kulturväxter, knotiga fruktträd, humlestörar och kryddland främst besöks av humlor och bin i sommartid.
Hem är även den plats där miljön är fylld av historia, där man renoverar hållbart samt med eftertanke och respekt för de många generationer som levat där innan oss. Där vi delar
på ansvar och hjälps åt, där vi lever livet tillsammans.

Längtar efter att få odla mer än bara krukväxter i fönstren, att få snickra, leva med djur och drälla runt i mina snickarbyxor som i detta
nu mest ligger ihopvikta. Slutligt att säga så är jag en man med lika nära till skratt som till allvar, jag vet vad jag vill och behöver.
Jag har en son som är så pass stor nu att han endast är hos mig ibland. Vid tanken på fler barn i framtiden så står dörren något på glänt.


Vem är du?
Du är förmodligen någonstans i åldern ~28-44 och har ett väl omhändertaget inre såväl som yttre. Du väntas kunna möta mig i samtal om allt som hör livet till,
och inneha en nyfikenhet på oss båda och det liv vi kan skapa. Du har vilja och förmåga till att både lyssna och berätta, med en längtan efter att leva ett tryggt och uppriktigt liv i delat samförstånd.
Du som delar uppfattningen att mental närhet är lika naturligt viktig som den fysiska.

Du väntas bo i åtminstone relativ närhet av där jag bor, eller ha en full möjlighet och avsikt att i närtid röra dig hitåt.


Slutligen
Välkommen att ta kontakt via privat meddelande! (Jag går inte på blind-date, så att få se en bild av dig med vore en trevlig förutsättning).

Vi dricker kaffe eller te på den slitna trappstenen, vår hund ligger en bit ifrån och vaktar de sprättande hönsen.
När dagen med sina olika göromål är slut dukar vi för middag i bersån, och när kvällens magiska skymningsljus nalkas tar vi en promenad över ängarna.
Du som är mig menad; du är efterlängtad!

 

Torparsjäl

  • Inlägg: 3
    • Östergötland
SV: ~.*.~ Man söker kvinna ~.*.~
« Svar #1 skrivet: 07 sep-22 kl 19:19 »
I händelse av att någon skulle undra så kan det sägas att annonsen ännu är lika aktuell..


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

391 gäster, 5 användare (1 dolda)
Numera, alternaiv, Zibeline, redrob

* Forum

* Om tidningen Åter- Köpte numret främst för att jag tänker lära mig spinna, men förutom det fanns mycket annat intressant, som skötsel av naturbetesmarker och hoppfulla nybörjarbrev!
/Johanna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser