Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Grislever  (läst 1495 gånger)

Hanna H

  • Inlägg: 54
    • Skåne
Grislever
« skrivet: 21 okt-19 kl 19:56 »
Får hem grislever i kväll (måndag) men hinner inte göra leverpastej i morgon. Kan levern ligga i kylen tills på onsdagen? Om hur länge skall levern ligga i mjölk/vatten, och blir det någon skillnad om man tar just vatten ostället för mjölk.

Mvh Hanna

Karlsdotter

  • Inlägg: 1466
    • Ångermanland
SV: Grislever
« Svar #1 skrivet: 21 okt-19 kl 20:05 »
lägg i en bunke utan vare sig vatten eller mjölk, lägg en tallrik som lock på bunken eller lite plastvrap som skydd in i kylen

 

mattias_33

  • Inlägg: 1256
    • Hälsingland
SV: Grislever
« Svar #2 skrivet: 21 okt-19 kl 20:32 »
Vatten är för att få bort blodet.
Mjölk är nåt påfund för folk som inte gillar smaken av lever.
Målet är att inte slita ut sig i förtid med att jobba åt nån annan.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

443 gäster, 4 användare (3 dolda)
LimJans

* Forum

* Om tidningen Åter



- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser