Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  ägg i böcklingstuvning,1933  (läst 650 gånger)

tänk_positivt

  • Gäst
ägg i böcklingstuvning,1933
« skrivet: 03 sep-07 kl 20:55 »


gör en stuvning av smör,mjölk och mjöl och smaksätt med
salt och peppar.
Böcklingar befrias från skinn, ben och inälvor och delas sönder i små bitar, varefter de röres ned i stuvningen,som får puttra en stund.
Ägg kokas och befrias från skal och lägges i en ungsfast form, varefter stuvningen hälles över.Överst ganeras med ett par halva böcklingar och några smörklickar lägges på samt stötbröd.
sätt in i ugn för att få litet färg.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

472 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Verkar vara en mycket användbar tidning!
/Marcus

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser