Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Söker enkelt boende i Roslagen, Stockholm Norrort, omnejd  (läst 252 gånger)

Sussare

  • Inlägg: 1
    • Uppland
Uppland Söker enkelt boende i Roslagen, Stockholm Norrort, omnejd
« skrivet: 20 nov-21 kl 13:28 »
Jag har senaste två åren hyrt en liten stuga på en skogstomt utan vatten och avlopp, odlat och fixat. Grejat med ved och eldat mig varm. Jag har stormtrivts och känt mig väldigt lyckligt lottad. Nu ska huset säljas, området bebyggas och min tid här börjar gå mot sitt slut. Jag börjar därför redan nu leta efter något liknande boende i Upplandsområdet. Jag har inget emot vatten och avlopp, det underlättar ju helt klart livet, men jag har heller inget emot att fortsätta leva ganska enkelt.

Jag är 29 år, arbetar deltid (hemifrån) för en människorättsorganisation och studerar till jurist på Stockholms Universitet, där jag har några månaders studier kvar innan jag är färdig. Jag vill gärna vara kvar i upplandstrakten med anledning av studierna (ibland måste jag kunna ta mig till universitetet), men också för att min familj bor här.

Om någon härinne går i tankar att hyra ut, ett rum eller en liten stuga eller liknande, hyr ut till mig! En dröm jag har är att hyra på en gård och få hjälpa till med djur och odlingar, men det är som sagt en dröm. Som hyresgäst eller inneboende är jag lätt att ha att göra med, jag tycker hänsyn till varandra är superviktigt. Jag lever ett lugnt liv, där jag vill odla, vara i skogen, pyssla med något eller gå på loppisar när jag är ledig. Jag hugger också gärna i och fixar, även när det gäller bostaden jag hyr. Jag kommer med en katt, hon och jag sitter ihop, så husdjur måste vara välkomna. Hon är dock en mycket motiverad och framgångsrik musjägare, så det kan ju hon bidra med.

Låter det här som något? Skriv till mig!

Allt gott,
Susanne


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

161 gäster, 1 användare
Earthbridge

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser