Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Torp i sommar - 3 vänner med plats för fler :)  (läst 628 gånger)

Cayuga

  • Inlägg: 1
    • Halland
Torp i sommar - 3 vänner med plats för fler :)
« skrivet: 23 mar-21 kl 20:20 »
Vi är 3 vänner som tänkte spendera sommaren i ett gammalt släkttorp i Värmland. Det har tidigare varit självförsörjande till 3 vuxna och 5 barn/ungdomar, så stor potential finns. Där kommer vi försöka försörja oss på så nära mat som möjligt. Möjlighet till djur finns, tanken är just nu vaktlar och kaniner, men marken räcker till mer. Oftast arrenderar vi marken närmast huset till en får/ko bonde, så de kommer vara där om vi inte vill ta med egna djur.  o:)

Egentligen har vi inte tänkt så mycket, mest drömt. Ankdamm, odling, timmerhus, jakt, broderi i stugan och långa sommarkvällar i skogen...Vi längtar, om någon trevlig individ vill hänga med hade det varit superskoj att finna nya kontakter !

Vi är mellan 20-26 år, får gärna kontakt med fler som drömmer om självförsörjning eller annat naturnära, bara att skicka ett PM :-) ((alltså om någon som inte vill hänga med denna sommar är det ändå trevligt med ungdomar med liknande intressen och idéer, skriv gärna (: ))

mvh


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

395 gäster, 8 användare (2 dolda)
javill, ärt, addebadde, Björkris, Tango, Radar

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser