Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Södermanland Uppställningsplats för husvagn sökes året runt  (läst 280 gånger)

Black Star

  • Inlägg: 1
    • -
Södermanland Uppställningsplats för husvagn sökes året runt
« skrivet: 02 mar-21 kl 19:37 »
Hejsan!

Snart blir det dags att lämna betongklumpen till lägenhet på högsta våningen utan balkong o utan sol och köpa sig en husvagn istället för att komma närmare naturen för mig och min hund!

Söker någonstans där det finns arbetsmöjligheter i närheten samt ev hjälp med hundpassning under arbete. Tänker då lagerjobb, produktion eller C chaufförsjobb.

Gärna åt stockholms hållet till men om allt fungerar med arbete och hund så spelar det egentligen inte så stor roll vart det landar åt. Får gärna vara på ett ställe med fler som bor liknande.

Har bott i kollektiv tidigare i Norge och det är något jag saknar en del. Hunden är korsbandsopererad därav som jag känner att jag inte kan bo kvar här där ingen hiss finns heller och så ogillar jag hela det här med lägenhetskonceptet. (Har 1:a hands kontrakt idag och boende referenser om det önskas!)

Alla tips är bra tips! Släng gärna iväg ett meddelande om du har något förslag! :)

Mvh //Mowglii N Beauti


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

223 gäster, 7 användare (3 dolda)
statustrött, Lennart MÃ¥rs, addebadde, per.martinsson

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser