Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vitkål  (läst 1653 gånger)

Karlsdotter

  • Inlägg: 1441
    • Ångermanland
Vitkål
« skrivet: 22 okt-16 kl 22:33 »
Är det någon här som odlar eget frö från vitkål.
Jag har i år haft sommarvitkål till frö med tveksamt resultat. Tänkte höra med er andra om det är ett normalt resultat eller ej.
Sorten var väldigt söt och god. Men den blommade bara en gång med alla blommor samtidigt och inte i etapper. Något har liksom sugit ur saften med ur skidorna så storleken på fröna är väldigt skiftande. Några få skidor med alla frön i samma storlek men annars bara ett eller två och resten mindre.
Tänker att de större fröna är klass ett och de mindre andra klassens frön.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

238 gäster, 6 användare (1 dolda)
Thomas Lindberg, LimJans, Lugnebergagård, JohannaLind, Tur-Johan

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser