Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Distanskurs i återbruk  (läst 759 gånger)

Sjöviks folkhögskola

  • Inlägg: 1
    • Dalarna
Dalarna Distanskurs i återbruk
« skrivet: 12 jun-18 kl 13:35 »
För dig som vill ta ditt återbruk till nästa nivå. Återbruka i textil, trä, metall mm. Fördjupa dina kunskaper inom ekohushållning.

50% på distans innebär i praktiken ca 5-6 timmars eget arbete per vecka plus 8 helgträffar på ett läsår. Helgträffarna är fredag eftermiddag till söndag lunch och är placerade på Sjöviks folkhögskola som ligger vackert beläget intill sjön Bäringen utanför Avesta i södra Dalarna, ca 2 timmar från Stockholm.

Kursen ger rätt till CSN-bidrag och lån på gymnasienivå, vilket innebär att en inte "nallar" på högskole-/universitetsveckorna. Perfekt för den som kanske redan har en sysselsättning, en billig fortbildning för t ex lärare eller fritidspersonal, eller för gemene person som vill ta sitt nuvarande återbruk till nästa nivå.

Sök före den 1 juli 2018 direkt på vår hemsida: http://www.sjovik.eu/utbildning/aterbruk-och-ekohushallning/ 


Dela detta:

* Inloggade just nu

265 gäster, 8 användare (2 dolda)
allmogekvinnan, Mamsingen, addebadde, DkY, Kronhjorten, Besksöta

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser