Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Söker kollektiv  (läst 895 gånger)

Purk

  • Inlägg: 2
    • Östergötland
Östergötland Söker kollektiv
« skrivet: 10 jun-18 kl 12:44 »
Hej!

Jag heter Heidi och är 27 år. Mitt nuvarande kollektiv ska upplösas. Letar nytt i eller runt om Norrköping. Har en dotter på snart fyra år som bor hos mig varannan vecka. Jobbar som resurs i skola och frilansar som teaterpedagog. Vill täckodla, liten skala. Väldigt intresserad av kooperativ, solenergi, gemensamma odlingar, kultur och demokrati. Trivs med människor, gärna med olika bakgrund och intressen. Vill dock gärna ha egen matlagning, åtminstone för det mesta. Är lugn men har ofta något projekt på gång. Börjar bli ganska händig och tycker om att lära mig nya saker. Helst vill jag flytta in 1 december men kan tänka mig tidigare också.

Hör av dig om du vet något som passar!
heidisusannanordling@gmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser