Dela detta:
Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Gästrikland Gratis boende mot passionerad odling för oss alla  (läst 1292 gånger)

Gästrikland Gratis boende mot passionerad odling för oss alla
« skrivet: 11 apr-18 kl 10:23 »
Vi är en familj på tre (2 förälder + 8årig son) som bor på en liten gård i skogen alldeles vid sjön med för nuvarande tre egna hästar (en fjärde kommer förhoppningsvis snart till som inhyrd), en hund och två katter. Gården ligger ca. 1,5 km utanför lilla byn Gästrike-Hammarby. Vi älskar självodlad mat men känner ingen passion för att odla själv. Om du älskar att odla och att bo mitt i naturen i ett litet paradis kunde vi kanske slå ihop oss? Det finns en äldre, mysig och renoverad husvagn direkt intill vårt hus där du kunde sova/bo gratis, allt annat såsom kök, badrum, vardagsrum och hela gården delar du såklart med oss. Tanken är att du skulle odla till oss alla och som utbyte får du bo gratis här och njuta av detta fantastiska ställe.

Kanske är du en ensamstående mamma med ett barn och skulle älska odla och att bo på landet, kanske är du även trött på att "kämpa" helt för dig själv? Det skulle finnas möjlighet för barnen då att dela på rummet, finns plats och våningssäng i vår sons rum. (Vi har även varit familjehem till flyktingbarn tidigare men är väl inte aktuell längre som familjehem eftersom att äta vegan nu är en absolut NO GO för myndigheterna lika som att vi tycker att det finns bara fördelar för barn med att dela på rum vilket man inte heller ser på samma sätt :-))

Kolla gärna vår hemsida www.vastanvindsgarden.com INNAN du kontaktar oss. Där finns det massor av bilder och omfattande info om oss, våra djur, vem som vi är och vad vi står för.

Kanske är det precis du som skulle passa perfekt till oss :-) Med varma hälsningar, Silke och familj
« Senast ändrad: 11 apr-18 kl 12:33 av Silke Nordfjäll »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser