Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Odling, trädgårdsarbete och barnpassning i Toscana  (läst 979 gånger)

kampasten

  • Inlägg: 9
    • Uppland
Odling, trädgårdsarbete och barnpassning i Toscana
« skrivet: 07 apr-18 kl 23:15 »
Hej

Vi är en svensk italiensk familj som precis köpt en gård i Toscana. Gården har huvudsakligen olivträd och fruktträd men vi har även påbörjat ekologisk grönsaksodling till självhushåll och gäster. Vi har höns och snart även kaniner och  några får. På gården hyr vi även ut några lägenheter. Nu har vi behov av extrahjälp dels med att starta upp grönsaksodlingarna, fixa trädgården och husen, dels behöver vi hjälp några timmar per dag med att huvudsakligen ta hand om vår minsta son på 2,5 år (vi har även en dotter på 11 och en son på 8 år). Vi räknar med att vi behöver hjälp 5 dagar per vecka och ca 5 timmar per dag för 2 personer från nu fram till september(minimiperiod är 2 veckor). Vi erbjuder mat och husrum och en fantastisk tid i Toscana. Titta gärna på vår hemsida www.lacasolare.com. Är du intresserad av kontakta mig på henrik@consuli.se.

Välkomna

Henrik


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

67 gäster, 3 användare
lasseis, Jennifer Gard, järnspikar

* Forum

* Om tidningen Åter- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser