Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vitlök  (läst 589 gånger)

Blaser

  • Inlägg: 78
    • -
Vitlök
« skrivet: 31 jan-18 kl 06:21 »
Hej!
Jag undrar om det är någon som vet var man kan köpa utsäde till vitlöken Alexandra? Hittar inte den på någon sida som jag varit inne på Så tacksam för all hjälp!
Tack på förhand

Mvh Susanne

Postat med Alternativ.nu´s app


masa

  • Inlägg: 295
    • -
SV: Vitlök
« Svar #1 skrivet: 06 feb-18 kl 19:15 »
Jag har lite Alexandra kvar, men ännu mer av andra sorter som är av samma typ som Alexandra. Den typen av vitlök kallas Marbled Purple Stripe. Denna typ kräver riktig vinterkyla för att bilda ordentligt med klyftor. Det är därför man skall plantera på hösten. Om man planterar nu när jorden är tjälad, kan man plantera i krukor och placera dem i frysbox om det inte är kallt nog utomhus. När marken har tinat planterar man lökarna på den slutliga växtplatsen.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser