Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Skillebyholm  (läst 454 gånger)

Tåget

  • Inlägg: 375
  • Upptåget har vänt
    • -
Skillebyholm
« skrivet: 26 jul-17 kl 22:06 »
Är det någon som har erfarenhet av trädgårdsutbildningarna på Skillebyholm? Den här utbildningen om biodynamlsk odling pågår under 4 år på deltid och distans med ca en träff i månaden, som jag förstår det.
http://www.skillebyholm.com/utbildning-kurser/deltid/

Upplägget verkar bra. Men det som gör mig skeptisk är att det står att eurytmi, astronomi etc ingår!!
Kursen kanske är bra ändå. Någon som vet?
Jag har haft många olika nick. I början av 2014 hette jag Downshifting. Tidigare än så hette jag mest olika varianter på Gunilla Olsson eller Kolonilott. Jag upptäckte Alternativ redan 2007, men inrtesset och engagemanget har varierat genom åren.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

50 gäster, 2 användare
Banelinjen, Vispen74

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser