Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  att föda upp och sälja kaniner  (läst 909 gånger)

pikaräng

  • Inlägg: 23
    • Uppland
att föda upp och sälja kaniner
« skrivet: 11 jun-17 kl 19:49 »
en kort reflektion på varför det är svårt att sälja kaniner, funderat en del på det och även uttryckt det men många håller inte med, kollade i alternativs annonssida . kaniner finnes , finns för närvarande sedan 28 april 2016 t o m dags datum 46 st annonser med följande res. annonser med svar13,  tot ant svar 19,  antal visningar 13996.  dvs 0,00136 svar per visning ,och därför inte sagt att en visning är lika med en såld kanin

kurt

  • Inlägg: 3493
SV: att föda upp och sälja kaniner
« Svar #1 skrivet: 11 jun-17 kl 20:37 »
Du bör nog klargöra om det handlar om levande kaniner för avel eller kött!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

263 gäster, 7 användare (2 dolda)
allmogekvinnan, Mamsingen, addebadde, DkY, Kronhjorten

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser