Dela detta:
Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Plats att ställa vårt Tiny House fr.o.m september 2017  (läst 1412 gånger)

MaritaIsabella

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Skåne Plats att ställa vårt Tiny House fr.o.m september 2017
« skrivet: 04 apr-17 kl 16:02 »
Hej!

Vi är ett par (30 och 36 år) som önskar en plats till vårt Tiny House, som planeras bli klart under kommande sommar. Vi bor för tillfället i lägenhet, men tänker lämna denna framåt hösten, för att bosätta oss på hjul. Då vi båda arbetar (Lund och Malmö) föredrar vi att marken vi ska stå på inte ligger längre bort än 60 min enkelväg med tåg eller buss från Malmö. Vi saknar även bil, så en busshållplats eller tågstation max 2 km från uppställningsplatsen vore önskvärt. Och gärna att förbindelserna är någorlunda regelbundna.

Vårt hus kommer att vara 2,6x8,5 m stort och ca 4,5 m högt. Vi kommer att vilja koppla på vatten och el. Vi kommer att ha mulltoa och anordning för gråvatten. Vi är öppen för de flesta platser, men söker främst ett ställe med lugn och ro.


Har du en plats? Eller känner någon som har en plats? Hör av dig isf. Här eller på mail. Ställ gärna frågor om du vill veta mer.

/Marita

Linnea Wenäll

  • Inlägg: 1
SV: Plats att ställa vårt Tiny House fr.o.m september 2017
« Svar #1 skrivet: 16 nov-17 kl 22:45 »
Hej!

Hur har det gått för er, har ni hittat någon plats? Jag är själv student i Lund som börjat fundera på att bygga ett tinyhouse och hade väldigt gärna kommit i kontakt med er för tips och råd! Maila gärna på nea_wenall@hotmail.com, hade verkligen uppskattat det.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

159 gäster, 2 användare
Enni, Toll

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser