Dela detta:
Dags att fylla plocksidan i nästa nummer av Åter!
Har du något bra självhushållartips eller ett gott recept att bjuda på? Är det någon aktivitet, träff eller möte på gång? Är det någon bok, hemsida eller pryl du vill tipsa om?
Maila in ditt tips till petter@alternativ.nu
Alla publicerade tipsare belönas med ett gratis nummer i prenumerationspotten.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Verkstadsplats i Malmö/Lund/Lomma-trakten?  (läst 1618 gånger)

LinaLo

  • Inlägg: 0
    • -
Verkstadsplats i Malmö/Lund/Lomma-trakten?
« skrivet: 23 apr-13 kl 20:24 »
Hej!

Jag söker plats i verkstad i Malmö/Lund/Lomma-trakten! Jag har fått napp i en verkstad i Malmö som verkar bra, men vill gärna kolla här också. Jag kommer att bo i Lomma från augusti för att läsa på Alnarp (nu bor jag i Göteborg där jag har en verkstadsplats som fungerar jättebra), och eftersom jag har en liten son så vill jag allra helst hålla till lite närmare bostaden. Mina möjligheter att köra bil är rätt begränsade eftersom min man kommer att använda den mycket i jobbet, så kollektivtrafik behöver finnas.

Jag behöver ingen drejskiva eftersom jag främst bygger, tummar o.dyl., men det vore bra med en ugn. Om det dessutom finns möjlighet att dela glasyrer och viss utrustning så är det toppen!

Hör gärna av dig om du vet något!!

Lina Lo Gillefalk


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser