Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lamaslakt  (läst 724 gånger)

Lena K.L.

  • Inlägg: 57
    • Södermanland
Lamaslakt
« skrivet: 11 okt-12 kl 22:15 »
Hej!
Är det nån här på forumet som har erfarenhet av lamaslakt? Vad behöver man tänka på? Har bara varit med om nöt- å get-slakt, (förrutom fjäderfän) förut. Finns risk för ullsmak, som vid fårslakt? Är det risk för bismak typ gammal bock om det är en "gammal" lamahingst? Hur länge bör den hänga? Vore tacksam om ni kloka forumsmedlemmar som har erfarenhet av detta ville bistå med  goda råd!

   Lena
man harnte roliare´n man jörse


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

433 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Makalöst mysig och lärorik tidning för en som tycker om återbruk och självhushållning!
/ PW

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser