Kanin - Bra alternativ till kyckling
Har läst lite då och då om en del personer här på forumet som tycker egenuppfödd "kyckling" (tupp/höna) inte smakar bra. Utan de föredrar den köpta kycklingen på ICA i smak och konsistens. Samtidigt har jag även läst att en del av dessa personer fyller i med ord som "tyvärr" då de tycker synd om kycklingen de köper på IC…
1684
7
Linkoso
sep 16, 2012
|
Korvstoppning
Jag och Malines gör julkorv och fläskkorv.
1308
4.97
Frances
dec 31, 2009
|
1045
1
4.92
Frances
dec 31, 2009
|
Egna råvaror
Första hemslaktade kaninen och lite färska grönsaker från landet, kan det bli roligare än så att laga middag!?!
1000
2
4.92
färnevik
jul 27, 2009
|
Tuppmiddag
Orust tupp med tillbehör/Grimbart
901
1
grimbart
jan 01, 2010
|
Japansk Vaktel med ris och grönpepparsås.
Honungspenslad och kryddad med en blandning av rosmarin, chili, örtsalt och piripiri, grillad i folie tillsammans med två st kotletter. Pippin på tallriken kan jag säga var en riktig psykopatvaktel när hon levde vilket slutade med att hon hamnade på tallriken. =/
887
3
Linkoso
aug 09, 2010
|
Jul..korv..Boogie..
Morsan och farsans korvtillverkning.. Kom just på varför jag inte äter kött.. Men det är ju gott för resten av familjen..
814
2
Markim
dec 19, 2010
|
Tupp i Curry
Ungtupp i Curry.
768
Linkoso
jan 22, 2011
|
En knubbis...
Tack så mycket för tupparna, jättefina matkroppar blev det, lite snea bröstben men vad gör det! Det blev en upplevelse idag vid slakten kan jag säga (inget negativt, bara nyttigt för sommargästerna som dök upp utan förvarning mitt i allt med barnbarn förvånadsvärt tuffa o intresserade var de). <br />
764
10
Linkoso
feb 28, 2012
|
Soltorkning gratis!!
Soltorning av kött och fisk i mars, på österväggen av gammalt timmerhus.
755
1
Getterna på berget
apr 08, 2011
|
potatis,köttullar o brunsås.
potatis,köttbular och brunsås,mums.
734
Iselin
jan 31, 2010
|
karreskiva och salad
karreskiva och sallad
733
Iselin
feb 04, 2010
|
720
3
Linkoso
dec 23, 2012
|
Barkat av getter
Har du får eller getter som gnagt av stammar av sälg al och björk eller en till fisk och kött rökning
693
Getterna på berget
apr 13, 2011
|
Här ska det bli buljong...
Resterna efter att jag tog bort köttet till kroketterna (se övrig mat). Ser ju... Jättegott ut... Ska bli buljong.
667
Linkoso
feb 20, 2011
|
Gädda- fin fisk som denna tid också ger rom
611
1
4.10
Forsnäs Hemman
apr 03, 2013
|