Hej, jag är ny här på forumet.
Jag har startad en egen sida om hembryggning som visslingen inte har mycket innehåll i dagsläget, men jag expanderar sidan nästan dagligen. Mitt mål med sidan är att göra en enkel hemsida med tydliga instruktioner och mycket bilder, det kommer också finnas annt där som exempelvis ost och bröd. I dagsläget finns det bara ett recept på något annat och det är ko-ost (färskost från Hälsingland). När recepten blir många tänker jag också rangordna dom olika graderna av svårighetsgrad så att novisen vad vad som är bra att börja med och vad som sedan är nästa naturliga steg.
Det är min personliga åsikt att en ölsatts av aletyp utökad med extra maltextrakt är det perfekta nybörjarölet. Tyvärr har jag bara textberkriving på det receptet på sidan, men nästa gång jag gör ale med ölsatts ska jag ta bilder.
Jag är mycket mån om att min hemsida ska korrekt i avseendet information, där för ber jag er att inte blygas för att ha synpunkter på min hemsida. Adressen är
http://boiwe.se Det jag vill fråga om råd är vad som är nästa steg efter ölsatts: ale. Är det ölsatts: lager eller kanske halvmäskning? Kom ihåg att jag vill göra en guide där man kan jobba sig upp från ingen kunskap alls till "storbryggare".
Johan Boiwe