Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Smör direkt på mjölk.  (läst 1614 gånger)

Gruff

  • Inlägg: 4550
    • Östergötland
    • Caprifool
Smör direkt på mjölk.
« skrivet: 22 dec-05 kl 12:43 »
Såg ett program om afrika där man kärnade getmjölk till smör. D.v.s. utan att skumma. Nu vill jag inte stå och gunga ett mjölkfyllt getskinn fram och tillbaka under något träd i flera timmar  ;D Men är det någon här som kärnar direkt från mjölk? Måste man syra? Eller kanske dom hade getter med extrem hög fetthalt?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

524 gäster, 4 användare (1 dolda)
Strömmen i dalen, Rep, Stengrim

* Forum

* Om tidningen Åter



Kan verkligen rekommendera denna utmärkta matnyttiga publikation! Blir förvånad varje gång den dimper ner hur bra och detaljerade artiklarna är. Dessutom mycket inspirerande. :)
/Anders Ö

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser