Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  klippning östergötland / klipphjälp  (läst 196 gånger)

sunflower

  • Inlägg: 58
    • Uppland
klippning östergötland / klipphjälp
« skrivet: 29 jul-21 kl 22:57 »
Hej,

nu äntligen bosatt för gott i Östergötland (lite söder om Västervik) efter att ha flyttat runt mellan Stockholm och mellersta Tyskland. Håller  på att bygga ny kundkrets inom fårklippning. Har klippt ett antal år  och tar gärna mindre besättningar (1-40 djur). Jag är flexibel eftersom jag har förmån att kunna styra över min tid själv rätt så mycket.
I slutet på oktober har jag även  planerat att åka på klipptur ner till Älmhult och det finns möjlighet att stanna till på vägen. Hör gärna av er för bokning!

Daniela
danni.kuerten@gmail.com
0737165530
a ship in a harbour is safe, but that's not what  a ship is built for


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

184 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser