Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Kit för att konvertera bil för frityroljedrift, dodge ram 2500 cummin diesel  (läst 317 gånger)

Schöld

  • Inlägg: 4
Hej,

Jag har ett kit jag har på min bil för att köra på återvunnen filtrerad matolja jag fått från restauranger, men bilen är såld och grejerna är kvar.

Det är mycket seriösa grejer som man använder ett två-tank system för att starta bilen på diesel/ HVO100 för att sedan gå över till matolja.

http://biofuelstechnologies.mybigcommerce.com/complete-v4-manifold-assembly/

Grejerna är importerade från USA för två år sedan och jag har haft de på en dodge ram 2500 med cummin 5.9L dieselmotor, de går att montera i andra dieselbilar men då inte med samma finesser som t.ex. automatiskt läge där allt handhavande sköts av kitets CPU. 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser