Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Höna som krystar  (läst 181 gånger)

Höna som krystar
« skrivet: 05 sep-20 kl 17:52 »
Har en höna som krystar hela tiden. Kanske mer ska kalla det att kloaken "går i ett" utan att det kommer varken ägg eller avföring, för hon verkar inte ta i liksom. Hon äter och dricker och rör sig helt obehindrat. Pigg och nyfiken som de andra och beter sig helt normalt annars. Kännt efter och inget ägg som sitter fast. Dock misstänker jag att det är hon som lagt skinnägg vid 2 tillfällen. Hittat dem båda gångerna under sittpinnen på morgonen. Hon lägger inte ägg, och ryggar inte heller. 3 år gammal. Vad kan det vara? Aldrig varken sett, hört eller läst om bågot liknande innan..


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

183 gäster, 2 användare
127, Fendt714

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser