Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Göingebock Hannes med genbanksintyg  (läst 1004 gånger)

Fridhemmet

  • Inlägg: 42
  • Fridhemmet och Krågedal det är jag!
    • Östergötland
Östergötland Göingebock Hannes med genbanksintyg
« skrivet: 25 mar-20 kl 05:34 »
Nu är Hannes, till salu. Han är född 27 dec-19, så nu dags att flytta o föra sin värdefulla gener vidare, då han har "Tranetorp" i sig så är han visst extra värdefull. Hannes mor Är Hilma , Fadern är Evert. Han är trevlig o van vid människor o andra djur. Vi finns i södra Östergötland, vi kommer nu också få fler Killingar som också säljs med fördel att bevaras i genbank. Ni får gärna fråga o bilder har jag
är en positiv med stort djurintresse. Har hund, katter Gotlandskaniner, Kindahöns, Göingegetter och en Tinkerhäst... Jobbar som hund/kattfrisör. Hemservice, köksbiträde  ;)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

357 gäster, 4 användare (1 dolda)
malarmaster, Ping, LimJans

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser