Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Slakta Myskanka ca 3,4 år.  (läst 945 gånger)

Gkäll1

  • Inlägg: 25
    • Östergötland
Slakta Myskanka ca 3,4 år.
« skrivet: 31 okt-20 kl 19:50 »
Frågan är, hur blir köttet?
Är det värt det?

mattias_33

  • Inlägg: 1256
    • Hälsingland
SV: Slakta Myskanka ca 3,4 år.
« Svar #1 skrivet: 31 okt-20 kl 20:07 »
Såklart det är värt det.
Gäller bara att möra och koka långsamt. En same sa en gång till mig att kött ska antingen tillagas i 2 minuter eller över 2 timmar. Var väl sagt mellan tummen och pekfingret.
Koka ankan och gör en lämplig höstsoppa. Sjud den länge.
Målet är att inte slita ut sig i förtid med att jobba åt nån annan.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

758 gäster, 1 användare
von tratt

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser