Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  gristestiklar  (läst 4415 gånger)

Engatorpet

  • Inlägg: 36
    • Skåne
gristestiklar
« skrivet: 30 jan-17 kl 15:03 »
Finns det någon som tagit tillvara gristestiklar. Lamm o tjur är ju delikatesser....
Bor på klassisk skånegård med gotlandsfår, linderödsgris ,åsbohöns, Svensk gul anka, skånegäss o en massa bi.
Odlar en massa grönsaker o grejar i största allmänhet. "Gör det du tror på o tro på det du gör"  Livet går inte i repris.

TL

  • Inlägg: 876
    • Östergötland
SV: gristestiklar
« Svar #1 skrivet: 30 jan-17 kl 21:44 »
Har blivit bjuden o smakat både gris bagg o tjurballar en delikatess måste ja sä  ;) :D
Lamm o baggballar dock goast enl mi.
Mvh T

lev väl
Livet e hårt grymt orättvist.
Men en kan göra skillnad.

Nordic Vargtand

  • Inlägg: 3645
    • Hälsingland
SV: gristestiklar
« Svar #2 skrivet: 31 jan-17 kl 11:10 »
Flå av det yttersta skinnet innan tillredning, sedan kan du tex steka, färsera, etc, vad du nu vill göra med dem...
(Har inte provat själv, men gamla recept säger att det är användbart även från gris)
Слава Україні! Героям слава!

Förenklar man någonting för mycket så blir det till slut helt obegripligt.

Baltzar

  • Inlägg: 7
    • Skåne
SV: gristestiklar
« Svar #3 skrivet: 17 feb-17 kl 20:52 »
Det finns gris som ger ganska mycket sådant också.



 


Dela detta:

* Inloggade just nu

324 gäster, 2 användare
sayerbýr, Sjul

* Forum

* Om tidningen Åter



- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser