Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Mjölksyra grönsaker, varför tillsätta saltlake?  (läst 1348 gånger)

The Swedish Lord

  • Inlägg: 15
Mjölksyra grönsaker, varför tillsätta saltlake?
« skrivet: 29 jun-20 kl 09:44 »
Funderat ett tag på varför det i samtliga recept står att man ska fylla på med 2% saltlake om vätskenivån blir låg. Om man tillför 2% så ökar man ju konstant salthalten eftersom det bara är vattnet som dunstar och inte saltet.

Så hur har man tänkt här?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

346 gäster, 5 användare (1 dolda)
xaelanar, Nina W, von tratt, Hans Hultén

* Forum

* Om tidningen Åter



- Kvartalets höjdpunkt för mig, när det nye Åter kommer!
/Ann-Louise L

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser