Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Honungsglass med bär  (läst 2654 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Honungsglass med bär
« skrivet: 09 nov-03 kl 22:17 »
Datum: 2 september, 2002 ;

Vispa tre dl grädde och rör i två äggulor och en deciliter färskhonung. (Om du har kristalliserad honung, värm den försiktigt i lite av den ovispade grädden så att den blir flytande och låt sedan svalna innan du blandar med den vispade grädden). Frys i minst fyra timmar och ta fram ett par minuter innan den serveras. Den blir ganska tung och söt så det passar väldigt bra med lite syrliga bär till, t.ex rödvinbär, björnbär eller lingon.
 

Petter  
petter@alternativ.nu

(Inlägg flyttat från gamla "kokboken" av admin)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

482 gäster, 4 användare
Tångräkan, Lillskiten, ärt, Niklas Forsberg

* Forum

* Om tidningen Åter



- Fantastisk tidning, börjat prenumerera nu xoxo
/Robbin

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser