Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Övervintrade starka Buckfastavläggare säljes.  (läst 548 gånger)

Thomas_

  • Inlägg: 2175
  • Biodlare sen tidigt 90-tal. Finsnickare sen -97.
    • Skåne
Skåne Övervintrade starka Buckfastavläggare säljes.
« skrivet: 26 feb-21 kl 10:48 »
Övervintrade starka Buckfastavläggare säljes. Avläggarna är på 6 ramar Lågnormal, med F1 Buckfastdrottning från 2020. Drottningarnas avkomma är fromma och produktiva arbetsbin, som har god städförmåga och lägsta möjliga svärmvilja.

Inköp av en övervintrad avläggare under april månad ger avkastning såsom honung och avläggare redan under det första året.

Avläggarna levereras i en komplett engångskupa av wellplast utan extra kostnad. Detta innebär att kunden sedan i lugn och ro kan flytta över ramar och bin till egna kupor hos sig. Lådan har plats för ett paket foderdeg ovanpå ramarna vid behov, och den sorteras som plastavfall i återvinningen.

Priset är 4 000:- inklusive moms per övervintrad avläggare.

Boka Era avläggare genom ett mail till thn.bisyssla@gmail.com Först till kvarn....

Egenföretagare som lever på bin, pollineringstjänster, avel och drottningodling, uthyrning av bisamhällen till företag och privatpersoner, samt honungsförsäljning. Bedriver Buckfastavel sedan 1996, är lärare på Fristads Folkhögskolas utbildning i Yrkesbiodling, samt är regional Bihälsorådgivare.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

332 gäster, 7 användare (2 dolda)
Lasse-hatten, lassejohansson22, von tratt, Ett svart får, per.martinsson

* Forum

* Om tidningen Åter- Underbar tidning eftet att jag läst flera nummer hos en väninna är det nu dags för egen prenumeration
/lena S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser