Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Skinksås  (läst 11223 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Skinksås
« skrivet: 09 nov-03 kl 22:48 »
Datum: 24 februari, 2003 ;

Prova gärna en skinksås av resterna efter julskinkan. Fräs finhackad lök och tärnad eller strimlad skinka i ister eller annat fett. Strö över vetemjöl, rör runt och häll på mjölk samtidigt som du vispar i pannan. Har du lite kraftigt ”dopp” kvar efter skinkan så är det inte fel med en skvätt av det också. Krydda med en rejäl klick senap, salt och ganska mycket vitpeppar.
Ät med kokt potatis,
 

Petter  
petter@alternativ.nu

(Inlägg flyttat från gamla "kokboken" av admin)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

413 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



Kan verkligen rekommendera denna utmärkta matnyttiga publikation! Blir förvånad varje gång den dimper ner hur bra och detaljerade artiklarna är. Dessutom mycket inspirerande. :)
/Anders Ö

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser