Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Slakta Myskanka ca 3,4 år.  (läst 936 gånger)

Gkäll1

  • Inlägg: 25
    • Östergötland
Slakta Myskanka ca 3,4 år.
« skrivet: 31 okt-20 kl 19:50 »
Frågan är, hur blir köttet?
Är det värt det?

 

mattias_33

  • Inlägg: 1256
    • Hälsingland
SV: Slakta Myskanka ca 3,4 år.
« Svar #1 skrivet: 31 okt-20 kl 20:07 »
Såklart det är värt det.
Gäller bara att möra och koka långsamt. En same sa en gång till mig att kött ska antingen tillagas i 2 minuter eller över 2 timmar. Var väl sagt mellan tummen och pekfingret.
Koka ankan och gör en lämplig höstsoppa. Sjud den länge.
Målet är att inte slita ut sig i förtid med att jobba åt nån annan.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

726 gäster, 1 användare
von tratt

* Forum

* Om tidningen Åter



- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser