Hej!
Jag fick nyligen en inkokningsapparat med massa fina burkar med tillbehör.
Har läst en del här på sidan och i forumet samt googlar men blir ändå inte klok på detta.
Min önskan är inte bara att koka sylt, marmelad eller saft utan jag vill kunna koka in tex grönsaks ratatouille och egen tomatsås men när man läser så låter det som de skulle vara en omöjlighet, även att det verkligen krävs en tryckkokare för att man ska våga göra en inkokning av köttsoppa/köttgryta (man kokar klart den som vanligt sen så kokar man in "resterna".
Har nämligen jämt frysarNA fulla varje vinter och nu när vi skaffat två till djurarter hemma så känns det som att vi måste se över möjligheten att ta tillvara på allt.
Måste man skaffa en tryckkokare eller går det att göra en gryta på spisen (stor sats), köra en inkokning och sen istället för att göra en ny gryta (som tar några timmar) häller man en burk i en gryta och låter det småkoka samtidigt som potatisen kokar i en kastrull?