Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Mjölksyra grönsaker, varför tillsätta saltlake?  (läst 1451 gånger)

The Swedish Lord

  • Inlägg: 15
Mjölksyra grönsaker, varför tillsätta saltlake?
« skrivet: 29 jun-20 kl 09:44 »
Funderat ett tag på varför det i samtliga recept står att man ska fylla på med 2% saltlake om vätskenivån blir låg. Om man tillför 2% så ökar man ju konstant salthalten eftersom det bara är vattnet som dunstar och inte saltet.

Så hur har man tänkt här?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

433 gäster, 5 användare (2 dolda)
Mathias., LimJans, Hans Hultén

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hittade den tidning hemma hos en vän. Fångade mitt intresse och jag uppskattade den bredd av artiklar. Har själv nu påbörjat en prenumeration
/Martin

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser