Dela detta:

  Galleri Sammanfattning
Gallerianvändare Sammanfattning - här hittar du information om användarens bidrag till galleriet.
Galleristatistik
Totalt antal föremål: 29
Totalt antal kommentarer: 39
Genomsnittligt antal nya föremål per dag: 0.01
Genomsnittligt antal nya kommentarer per dag: 0.01
Nyliga föremål
 
Två adventskyrkor jag gjort
Två adventskyrkor jag gjort av papp/trä. Belysning från loppisfynd och kyrkklockorna från tenntallrik fyndad på loppis :). Har inte följt några ritningar/mått utan gått mest efter proportioner sen placerat ut fönster utifrån det och vad som jag tyckte sett bra ut.
 174  4.92
Sep 22, 2016
i Övrigt hantverk
 
Goliatmusseron
Plockade dessa idag. Sköljde, förvällde och stekte dem. Troligen försvann mycket smak men tycker ändå det var en riktigt god svamp. Köttig och fast svamp :).
 388
Aug 31, 2014
i Övrigt om mat och recept
 
Borrat hål för solitärbin
Borrade några hål i dimensionerna 4 och 7 mm i en gammal sälg igår. Den står precis i gränsen mellan ett hygge och en myr. Blir intressant att se om några flyttar in där :).
 343  4.95
Jul 02, 2014
i Biodling
 
Björkskål
En skål av en bit björk från en stock som legat ett år med barken på så den börjat förmultna lätt. Modellen är inspirerad av Bengt Lidströms skålar. På denna skål är näversidan uppåt vilket är tvärtemot "vanliga" tråg. Gav bort den i födelsedagspresent :).
 465  2
Jun 11, 2014
i Trä
 
Övervallad stör
En övervallad stör. Minns att den för 15-20 år sedan var väl övervallad så granen växer långsamt.
 323
Dec 29, 2013
i Skogsbruk
 
Tomte i al
Gjort en tomte i al :). God jul.
 445  3  4.92
Nov 20, 2013
i Trä
 
Min utveckling inom brickband
Bläddrade igenom några gamla bilder i hantverksarkivet mitt och blev nostalgisk. Kanske kan vara till nöje för några här att se hur man kan utvecklas :). Här är en serie i hur min brickbandsvävning utvecklades... 1 är första bandet och 8 sista. Som ni kanske kan ana så blev inte vissa band riktigt so…
 402  4  4.92
Nov 14, 2013
i Textil
 
Liten låda
Gjorde en liten låda av "färgrörarpinnar" från biltema :). Gäller att ha tungan rätt i mun då det är så smått vilket jag inte helt hade se gliporna. Men jag sparar den. Man skjuter på locket sen sitter det på plats med en karbinhake. Låg materialkostnad, hög arbetskostnad...
 441  3
Okt 26, 2013
i Trä
Top Album
Trä
8
Textil
7
Redskap och verktyg
4
Skogsbruk
3
Övrigt hantverk
2
Frukt och bär
1
Övrigt om mat och recept
1
Övriga fina bilder
1
Hushåll
1
Biodling
1
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser