Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Smakutvärdering av tre olika ankraser  (läst 1442 gånger)

Azoo-Lina

  • Inlägg: 7326
  • Jag kan inte allt. Men väldigt mycket ;-)
    • Skåne
    • Fru Laurin
Smakutvärdering av tre olika ankraser
« skrivet: 16 feb-14 kl 13:03 »
Insåg att jag postade detta i fel tråd först. Ämnet passar nog bättre här än under djur/ankor & myskankor.

Vi har tillsammans med några vänner tillagat och smakat tre olika ankraser. Svensk Blå, Rouen, och Peking (Amerikansk)  Gott var det och mätt blev man ;)  För mig var Rouenankan vinnare med den Svenska Blå som stark tvåa. Någon tycke att den Svenska Blå var bäst och i slutändan kom vi fram till att vilken av dessa raser som var vinnare beror lite på hur man tillagar och kryddar ankan.



Lite mer detaljer kan ni läsa på vår blogg http://oloflaurin.blogspot.se/2014/02/ankprovning.html
Har en underbar gubbe, 4 omöjliga vovvar, 6 busiga katter, lagom många höns och ankor och ett par hundra tusen bin! Läs mer om oss här http://www.frulaurin.n.nu eller här http://oloflaurin.blogspot.com/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

492 gäster, 2 användare
Hugo01, Sundance

* Forum

* Om tidningen Åter



- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser