Alternativ.nu
Djur => Andra fjäderfän => Duvor => Ämnet startat av: grimbart skrivet 12 mar-10 kl 23:06
-
fick mitt första duvägg idag och det fick mig genast att fundera på om det är gott att äta... koktid?
-
Det ar bara att prova! Men ta det nar det ar farskt. Ett duvfoster ar ju inte helt enkelt att tillaga men i Asien ar det ratt vanligt. Huruvida en vanligt svensk skulle kunna ata dessa ratter ar en annan sak... ;D
-
koktid 2-(3) minuter.
Häftigast är att steka på låg värme i olja, och servera på en smörgåssnitt.
-
koktid 2-(3) minuter.
Häftigast är att steka på låg värme i olja, och servera på en smörgåssnitt.
Åh, coolt! ;D Vilken söt liten smörgås! :D
-
Åh, coolt! ;D Vilken söt liten smörgås! :D
ett duvägg är i storlek med ett dvKochin ägg.....................då är det sötare med ett stekt vaktelägg på 12g :D ;)
-
Det förtod jag nästan, men ändå :)
-
ett duvägg är i storlek med ett dvKochin ägg.....................då är det sötare med ett stekt vaktelägg på 12g :D ;)
Duväggen är bara lite större än vakteläggen, vissa kan nog vara i storlek med ett jumbovaktelägg. Så stora som dvärg kochinägg har jag aldrig fått av mina duvor.
-
Har du inte? Vad är det för duvor du har? Jag har vanliga brevduvor.....o skrattduvor.....
Jag blandar lätt ihopäggen om man ser till strleken...men sen så är ju duväggen lite mer avlånga o glansigare. Skrattuvorna är ju i storlek som en jumbovaktel och har samma storlek på ägg som en sådan. Om dt är småduvor du har?
-
Mina påfågelduvägg är ungefär hälften så stora som mina dvärgkochinägg. :)