Jag har ju mycket svårt att tro att ökad blodmängd i musklerna skulle ge godare kött, det ger ju en leversmak åt allt kött!
Just den här biten är extra intressant, om det smakar mer lever eller inte, vet jag inte, men köttet borde bli mycket saftigare, och självklart blir det mörkare..
Så är det en hel del mineraler i blodet som kan vara bra att få i sig, varför inte då tillsammans med köttet.
Om lidandet, så dom snuttar jag sett på youtube där dom sliter av artären vid hjärtat såg djuret ut att lida..
Medans när shamanen knep åt artären, somnade lammet..
Och man ser även vid halalslakt när fåret är lugnt i början, ända tills blodet tar slut, och det är då det ser ut att börja göra ont, som fåret börjar springa med benen och skutta.. Knappast av glädje..
Halalslakt är ju tillåtet i Sverige.. Bara som påminnelse..
Och eftersom det råder religionsfrihet, kan jag tänka mig anhängare av ghengis kan utöva sin slakt om dom vill..