Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Åsbotuppar  (läst 799 gånger)

Snarrbon

  • Inlägg: 1318
  • Om du inte provar vet du inte om det går
    • Skåne
    • Mettes kaniner
Åsbotuppar
« skrivet: 31 okt-10 kl 19:32 »
Nu har jag äntligen lyckats behålla några tuppar från räven så länge att vi har slaktat dom. 2 stycken i dag. Fileerna m/ben har jag frusit men klubborna fick vi i dag. Men??? Ja jag vet ju att det är helt annorlunda kött än dom man köper i affärerna så därför vill jag höra: Hur tillagar ni era Åsbotuppar? Man måste ju ha något riktigt bra recept at använda så det blir så där jättegott. Det tycker jag att man åtminstone ar skyldig djuren.
Bor på gård i skogen med sambo, dansk-svensk gårdshund,  kat, genbanksanslutna gotlandskaniner, genbanksanslutna Åsbohöns och Klövsjöfår även dom genbanksanslutna.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

272 gäster, 1 användare
von tratt

* Forum

* Om tidningen Åter



- Bästa tidningen!
/Gabriella S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser