Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Helstekt makrill,1933  (läst 2239 gånger)

tänk_positivt

  • Gäst
Helstekt makrill,1933
« skrivet: 04 sep-07 kl 12:39 »

makrillen rundrensas och fylles med persilja och med en skarp kniv skäres ett par snitt i ryggen.
den vändes i mjöl och beströs med salt och peppar
och stekes på båda sidor vid långsam värme.
När den är vackert brun slår man på lite vatten och grädde.
lock pålägges och småkokas några minuter.
serveras med stuvad spenat och potatis och hårt bröd.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

536 gäster, 9 användare (1 dolda)
xaelanar, ärt, Tur-Johan, sayerbýr, von tratt, Palle500, alternaiv, Be

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser