Alternativ.nu
Djur => Grisar => Ämnet startat av: Ludvigsborg skrivet 18 okt-19 kl 19:03
-
Hej.
Hur tar man hand om grislever på bästa sätt, har precis skjutit grisarna och vill veta hur jag gör.
den ligger i vatten just nu.
Frågor
hur länge?
vatten vs mjölk?
vad gör jag sen?
Alla tips är välkomna.
Med vänlig hälsning, Ludvigsborg
-
Beror ju på vad du ska göra med den?
Ska du göra goda grytor så är det ju mest att potions frysa den.
Pölsa får nån annan svara på.
-
Har aldrig lagt lever i vare sig vatten eller mjölk. Efter slakten har jag bara rensat bort de stora blodkärlen i levern och därefter tvättat levern som hastigast bara och skurit upp i portioner och fryst levern.
Gör oftast leverstuvning men ibland lever stekt i skivor med stekt lök till
-
grislever passar bäst till pastej... Skölj levern i vanligt vatten..