Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Grislever  (läst 1508 gånger)

Hanna H

  • Inlägg: 54
    • Skåne
Grislever
« skrivet: 21 okt-19 kl 19:56 »
Får hem grislever i kväll (måndag) men hinner inte göra leverpastej i morgon. Kan levern ligga i kylen tills på onsdagen? Om hur länge skall levern ligga i mjölk/vatten, och blir det någon skillnad om man tar just vatten ostället för mjölk.

Mvh Hanna

Karlsdotter

  • Inlägg: 1466
    • Ångermanland
SV: Grislever
« Svar #1 skrivet: 21 okt-19 kl 20:05 »
lägg i en bunke utan vare sig vatten eller mjölk, lägg en tallrik som lock på bunken eller lite plastvrap som skydd in i kylen

 

mattias_33

  • Inlägg: 1256
    • Hälsingland
SV: Grislever
« Svar #2 skrivet: 21 okt-19 kl 20:32 »
Vatten är för att få bort blodet.
Mjölk är nåt påfund för folk som inte gillar smaken av lever.
Målet är att inte slita ut sig i förtid med att jobba åt nån annan.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

707 gäster, 3 användare
Sjul, skräptanten, Okulärbesiktning av Byrålåda

* Forum

* Om tidningen Åter



- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser