Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:   KOMBUCHA slänga och börja om?  (läst 5226 gånger)

casper2

  • Inlägg: 7
 KOMBUCHA slänga och börja om?
« skrivet: 21 jan-20 kl 22:43 »
Hejsan
För ca 3 månader sedan så ficka jag chansen att börja med en sats Kombucha och en Jun.
Fick för mig att Kombuchan möglade och lite annat i livet kom i mellan.
Jag har matat dem några gånger men nu va de länge sedan.
Är det bara att slänga och försöka igen, eller kan man testa om de är ok på något sätt?
Den högra är Kombuchan som jag tyckte va möglig ett tag.

casper2

  • Inlägg: 7
SV:  KOMBUCHA slänga och börja om?
« Svar #1 skrivet: 21 jan-20 kl 22:46 »
Bild 1

casper2

  • Inlägg: 7
SV:  KOMBUCHA slänga och börja om?
« Svar #2 skrivet: 21 jan-20 kl 22:52 »
bild 2 3

 

casper2

  • Inlägg: 7
SV:  KOMBUCHA slänga och börja om?
« Svar #3 skrivet: 21 jan-20 kl 22:55 »
 Bild 4 5

K@rin

  • Inlägg: 196
    • Närke
SV:  KOMBUCHA slänga och börja om?
« Svar #4 skrivet: 27 nov-21 kl 12:51 »
En kombucha innehåller flera olika bakteriekulturer. Det bör helst inte gå mer än 30 dagar innan man matar den på nytt annars dör vissa stammar. Du kan visserligen få en hyfsat välsmakande dryck ändå men inte alls lika nyttig som en "underhållen" Kombucha. Jag skulle börja om på nytt.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

370 gäster, 4 användare
LimJans, xaelanar, Palle500, Tiomilaskogen

* Forum

* Om tidningen Åter



- Den bästa tidningen någonsin.
/Karl-Lucas

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser