Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Östergötland Enkel stuga  (läst 279 gånger)

Miramis

  • Inlägg: 1
    • Småland
Östergötland Enkel stuga
« skrivet: 02 maj-21 kl 15:55 »
Söker dig som vill ge mycket kärlek till en trädgård och en äldre stuga med enkel standard. Tre rum och kök. El finns, vatten hämtas från brunn, samt rinnande vatten utomhus (endast sommartid). En liten kamin finns.

Ligger för sig självt med gångavstånd till sjö. Bil kan underlätta, men går att klara sig relativt bra med kollektivtrafik.

Kallhyra, 2 000 kr/månad.

Du får gärna vara vegan och intresserad av hälsa och naturligt leverne och ha en positiv syn på livet (trots att samhället håller på att kollapsa). Då det inte finns så många grannar här vore det roligt med likasinnade människor!

Frågor och intresseanmälan via PM.
« Senast ändrad: 02 maj-21 kl 16:03 av Miramis »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

400 gäster, 2 användare
Imse, Besksöta

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser