Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Godhjärtad och levnadsglad kille på 33 år söker kollektiv.  (läst 451 gånger)

Daniel-S

  • Inlägg: 3
    • Uppland

Godhjärtad och levnadsglad kille på 33 år söker kollektiv i villa eller på en gård med möjlighet att ställa upp tinyhouse/husvagn/husbil.

Lägenhetskollektiv är också av intresse och ett aktuellt alternativ med rätt människor och typ av gemenskap.

Jag bor för närvarande i en förort som heter Bro i norra Stockholm. Jag letar efter kontinuerligt umgänge och folk som vill dela en vardag likväl som speciella stunder och livsupplevelser.

Mina intressen består av: Natur, friluftsliv, meditation, personlig/andlig utveckling, arkitektur, design, kreativt skapande, mat och matlagning, extremsporter, motorsporter, bilar och motorcyklar, flyga drönare, fotografera och filma, resa och uppleva världen.

Jag är trygg i mig själv och förespråkar sanning och radikal ärlighet i relationer över lag.

Jag är en umgängeskär individ som värdesätter gemenskap mer än status, pengar, prylar och det ständiga görandet för att uppnå mer som lägger hinder för det som verkligen betyder något som t. ex inre välbefinnande och att skapa eller vårda äkta relationer. En dröm hade varit att bo på en gård med flera personer där man har gårdssysslor och tar hand om platsen och håller den levande och fungerande och även ett umgänge där man kan göra olika saker i gemenskap så som utflykter, kreativt skapande, sitta framför en eld, titta på film och laga och äta middagar tillsammans, kramas leka och ha det härligt, mysigt och kul tillsammans😊.

Jag är en händig person och har även hantverkar och byggkunkaper i viss utsträckning inom olika områden om något skulle gå sönder/behöva lagas osv.

Det är tydligt för mig att samhället är i förfall och jag väljer att styra mitt liv mot en parallell och sund samexistens och hoppas finna människor som känner och resonerar lika.

Ps: Jag är även öppen för och villig att starta ett eget kollektiv av denna anda med andra likasinnade individer.


Jag vill också klart och tydligt uttrycka att jag ENDAST söker ett kollektiv alt människor att starta ett eget med där intentionen är att vara rotade på samma plats för en längre tid och leva i en familjeliknande konstallation där kollektivet och gemenskapen är en central och högt prioriterad del i livet.

Ni som tror att ni är kollektivet och gemenskapen jag söker och ni som också vill starta ett eget kollektiv av denna model är varmt välkomna att höra av er😊.

Ni når mig även på tel: 072-9839640


Varma hälsningar, Daniel


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

422 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter- Fantastisk tidning, börjat prenumerera nu xoxo
/Robbin

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser