Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Ångermanland Man sökes  (läst 522 gånger)

Madlightz

  • Inlägg: 4
  • Livet är för kort!
    • Ångermanland
Ångermanland Man sökes
« skrivet: 08 feb-23 kl 02:32 »
Hej, Jag heter Rebecca.
Jag är 33 år, bor på en Gård i Västernorrland.
Jag har några djur, mitt största intresse är hästar.
Jag trivs väldigt bra här där jag bor, och kan inte tänka mig att flytta.

Jag söker en vit man, jag vill att han ska se bra ut, han ska även ha lite muskler.

Redan här vill jag att du som läser ska först fundera innan du skriver, vill jag flytta? Sedan se dig i spegeln, har jag verkligen ett gott utseende?
Jag har berättat vart jag bor, jag kan inte veta vart du som läser detta bor, och därför måste du också tänka över om du är villig att åka och träffa mig här där jag lever.

Jag har inget emot att du är lite äldre eller yngre än mig, jag vill att du har respekt emot mig, som jag har för dig.
För jag har träffat och pratat med massor av människor, och jag kommer inte ta första bästa.

Jag vill inte träffa en porr eller dataspel beroende, jag vill heller inte bli tillsammans med en alkoholist eller någon med kort stubin.
Här måste du som läser tänka efter och vara ärlig emot dig själv.
För att du kommer slösa bort din och min tid om du är ovanstående, allt kommer fram förr eller senare, och det kommer att sluta med att du får lämna.
Bespara mig det, snälla.

Du ska heller inte be mig vänta på att du ska bestämma dig, jag vill inte vänta på någon fler. När det blir vi så är dörren stängd, den ska inte stå öppen och den ska heller inte stå på glänt för att du ska kunna lämna när du känner för det.
Jag har aldrig och kommer aldrig lämna dig för cikiner, livet är för kort, och nästan allt kan lösas, förlåtas eller sys ihop igen.
När vi blir 1 blir det inget "prova".

Jag vill tro på de som många gamla har, att man kan gifta sig med 1 person, och leva tillsammans med den personen hela sitt liv, ja nog får man va oensig, nog får man säga ifrån, men så länge båda kan säga "men du älskling, de här blev inge bra" eller "Förlåt jag hade fel" eller "du, jag vill inte bråka, ska vi ta en ostmacka och se en film? "

På min vagga när jag va liten står det "somna aldrig osams" och det tror jag på.

Jag är en ganska sprallig typ, och min kusin säger alltid att med en sån som mig händer det alltid något.

Jag har många fel och brister och det har du nog med.

Jag vill ha barn i framtiden, och jag nöjer mig inte med dina, jag vill om jag kan få egna barn, det är en del av livet jag inte vill gå miste om.

Då igen får du överväga, om jag är något för dig.

Jag skriver höga krav, ja jag vet, men jag vill inte bli uttråkad, besviken och jag vill inte alltid vara den som alltid ska ha bottenskrapet.

Jag vill gärna att du ska vara effektiv, och med det menar jag tex, om du ska skotta med traktorn så backar du inte 20 meter bort ifrån där snön är, för att skotta 20 meter där det inte ens finns snö, för att sedan komma fram till snön.
Jag vill heller inte att du ska vara matcho och med det menar jag tex, du kör ner min traktor i diket för du tycker att du som man kan köra traktor själv utan hjälp. Du ska istället ringa mig och säga du älskling, kan du komma och dirigera mig lite så jag inte kör ner i diket eller du älskling, kan du komma och ta över för jag vill inte råka köra i diket. Det ksn också vara att du vill visa upp dig själv oh va cool du är för dina vänner eller för småtjejer, detta är inte ditt jobb, det är mitt jobb att få skryta om dig, och visa upp dig för andra.

Du ska vilja samarbeta med mig, du ska våga be mig om hjälp, våga lita på mig och du ska våga berätta för mig när något inte är bra. 1way kommunikation kommer aldrig att fungera med mig, det måste gå åt båda håll. Är du en sluten person kommer detta inte fungera, för jag blir misstänksam när du undanhåller saker ifrån mig, vilket inte är bra. Jag känner ganska lätta på mig saker när något är fel, det är som att stämningen blir störd.

Jag är en relativt stark ensam gående kvinna, jag gör de som måstes, och jag behöver se att saker och ting går framåt. Det betyder inte att jag vill vara själv eller ensam, men måste det skottas är det bara att ta tag i, he löns inte att dra ut på det.

Det gäller både i relationen, i levendet, m.m
Jag förväntar mig att en 40 år gammal man ska bete sig som en 40 år gammal man, jag tycker därför inte om när en 40 år gammal man ber mig på snap att ta nakenbilder av mig själv, eller säger att jag behöver få k*k eller att han bor hemma med sin mamma för att det är bekvämt, eller sitter 8 timmar varje dag framför sin dator för att ta sista bossen i wow med sina "ingame kompisar".
Är du en sån som brukar "skämta med tjejer om att hon bara behöver lite k*k" så vill jag bara påminna om att OM jag bara vill ha lite k*k, vad ska jag då med dig till? I så fall går jag till krogen, går feam till den jag anser är den snyggaste killen där och ber honom komma hem med mig. MEN nu är det inte vad jag vill ha eller vad jag behöver, jag behöver en vuxen snäll och omtänksam karl.

jag förväntar mig att när vi varit tillsammans x antal år, så ska vi ta nästa steg i vår relation, det kan tex vara förlovning, barn, giftemål eller något annat som gör att förhållandet är bra, kanske vi gör något som bara du och jag gör tillsammans (utöver sexet).
Det är samma som ett hus, ibland behövs det målas om, ibland behöver huset omvårdnad, precis som ett förhållande. Vi kanske reser till fjällen över helgen och kör skoter och bor i stugs, kanske åker vi till Skåne och köper 10 exotiska höns, eller så reser vi till protugal och ta hem 3 hemlösa hundar, vad vet jag?

Jag har fått kämpa hela mitt liv, jag är helt snus och rökfri, jag ser gärna att du också är det, jag dricker ytterst sällan alkohol, jag dricker läsk för jag är koffein beroende, och jag är sockerberoende, något jag inte direkt är stolt över. Några kilon för mycket, men jag tycker själv att jag har ett vackert ansikte.

Jag tror rätt hårt på att vissa saker måste fungera i ett förhållande för att båda ska kunna leva och trivas.

Kommunikation
Närhet/ömhet
Ambition
Lojalitet
Sexlivet
Respekt/tolerans

Jag tror vi nöjer oss här, så får jag se om jag får något svar alls. Jag har ställt väldigt höga krav, jag förvänta mig inte att du kommer utan krav.
Jag tror det blir en bra början.
Tack, jag hoppas att du finns någonstarns.
Varje liv är värdefullt

Pateras

  • Inlägg: 105
    • Uppland
SV: Man sökes
« Svar #1 skrivet: 08 feb-23 kl 12:38 »
Jag vill inte vara den som är den men med den väggen av text samt alla krav så låter det väldigt kontrollerande.
Samt varför gör du en ny post när du redan har postat ett inlägg som bara ligger 4 poster under denna?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

156 gäster, 1 användare
Sven.82

* Forum

* Om tidningen Åter- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser