Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Hjälp med höskörd nära Stockholm  (läst 271 gånger)

ninanna

  • Inlägg: 7
Uppland Hjälp med höskörd nära Stockholm
« skrivet: 12 jun-22 kl 01:11 »
Vi tar löshö och behöver hjälp med allt . Från slåtter' till strängläggning, till montering av höfläkt. Du ska kunna köra traktor och ha viss vana.
Framförallt ska du vara tillgänglig här några veckor i juli  och rycka in när vädret är rätt. Vi kan erbjuda egen enkel bostad  med el och wifi  under vistelsen. Och viss ersättning för de dagar då arbete pågår.
Ekerö kommun  med bara 30 min buss till närmaste tunnelbana. 

eco-kalle

  • Inlägg: 47
    • Skåne
SV: Hjälp med höskörd nära Stockholm
« Svar #1 skrivet: 16 jun-22 kl 07:55 »
Hej ni tar löshö , med självlastarvagn? om inte så kan jag rek ni köper någon sådan Kostar inte många kronor om stått inne och kan nästan vara i Nyskick  Yess ,av märke som de finns mer än 1 av tänker på reservdelar,, men de  blir väl bra kvalitew m lösthö  ,, hur mycket areal är de ? mvh


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

255 gäster, 5 användare (1 dolda)
janinatyp, torbjorn, Tältbyggare, Misomba

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser