Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Fina tjurar (varav 2 fjälltjurar) söker hem!  (läst 152 gånger)

dreadspice1

  • Inlägg: 1
Fina tjurar (varav 2 fjälltjurar) söker hem!
« skrivet: 17 maj-22 kl 09:50 »
ELLIOT, MELVIN, FERDINAND, HARRY OCH MATTIS HOTAS AV SLAKT. VILL DU BLI DERAS NYA FAMILJ?

Tiden är knapp och om bara några veckor kommer killarna att bokas för slakt om vi inte hittat nya hem till dem. Det här är killar som tidigare delat hage med både hästar och får och den tjur-erfarne bonden som de bor hos nu beskriver dem som ett lugnt och snällt gäng, som han kan gå fritt i hagen tillsammans med.
Elliot och Melvin är fjälltjurar, ca sju år gamla. De är tama och kommer gärna fram för klapp och kli. Ferdinand, Harry och Mattis är Hereford eller Hereford-korsningar, ca tre år gamla. De är lite försiktigare, men väldigt snälla och mjuka i sitt sätt. Ferdinand och Harry är stutar, så de skulle kunna flytta tillsammans till ett hem där det finns kor. De andra är okastrerade.

Djurens hemtjänst står för utköp och transport av djuren och till rätt hem kan viss ersättning för omkostnader ges. Vill du bli killarnas nya familj eller har du frågor, tveka inte att kontakta oss på hej@djurenshemtjanst.org eller fyll i en intresseanmälan:
http://djurenshemtjanst.org/intresseanmalan/
Här kan du läsa lite mer om killarnas bakgrund:
https://www.facebook.com/.../a.1926241993.../406590381279488
Har du inte möjlighet att själv ta emot några djur, dela, kommentera eller tagga gärna, så att dessa fantastiska individer hittar hem.❤️

Obs! Vi omplacerar endast djur till hem där de kommer få leva hela sina liv för sin egen skull. Du som adopterar skriver på ett kontrakt där du förbinder dig att inte avla på eller avliva djuren av annat än hälsoskäl.

« Senast ändrad: 17 maj-22 kl 10:28 av dreadspice1 »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

150 gäster, 3 användare (1 dolda)
Galaxie, Nolamyra

* Forum

* Om tidningen Åter- En tidning med djupa rötter.
/Margit

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser